Om oss

Historik

  Året var 1980. På ett plan till Stockholm mötte Tryggve Ericson en ombudsman från R. Frågan om ett kalkylprogram för VVS-branschen väcktes. I sitt då nystartade företag, Ten Data AB, började utveckling av kalkylprogram ta fart.

Snart fanns det första TenWin-programmet på marknaden. Åren gick. Företaget såldes år 2004 och Tryggve planerade för en lugnare tillvaro. Men snart var det dags för en ny resa…

Var vi är idag

Tillsammans har vi alltså lång erfarenhet av programutveckling.

Först för företag inom VVS – men nu också för EL- och Byggbranschen. Våra program, FACTORY – för administration och MONTY – programmet för mobilen, har utvecklats i nära samarbete med kunder och användare.

Vår senaste produkt är kalkylprogrammet CALCY. Ett modernt och väl genomtänkt program där allt sker i molnet. CALCY innehåller allt du behöver i ditt kalkylarbete – och då menar vi allt! Du hittar inte något liknande på marknaden.

Vår affärsidé är att erbjuda enkla och effektiva webbaserade system. Support dygnet runt. Det är inspirerade att åter få vara en del av utvecklingen inom branschen.
Har du jobbat med något av ”Tryggves” tidigare kalkylprogram kommer du att känna igen dej…

Vårt team

Tryggve Ericson

VD

Jonas Wranå

System- och produktutveckling

Eva Veljebo

Ekonomi / Administration