Om oss

Vår affärsidé är att erbjuda webbaserade program för hantverkare. Vi riktar oss mot alla typer av hantverkare, vår stora målgrupp är VVS, EL och BYGG branschen. I nära samarbete med kunden har vi utvecklat programmen Factory, Monty och Calcy. Dessa program innehåller allt en hantverkare behöver för att kunna arbeta administrativt och effektivt. Tid är idag en bristvara och vi vill hjälpa Er att skapa mer tid.

Historik

Hösten 1980 satt Tryggve Ericson på ett plan till Stockholm. På planet mötte han en ombudsman från R. Diskussion om ett kalkylsystem för rörbranschen väcktes. I Tryggves då nystartade företag Ten Data AB började man utveckla program som så småningom blev TenWin.
Ten Data AB var ledande inom programutveckling för VVS-branschen och utvecklade under många år TenWin. År 2004 såldes Ten Data AB till Consultec Byggprogram AB.

Vad hände sen…

Tryggve såg att det fanns ett stort behov av ett enkelt webbaserat program för VVS-are och där föddes idén till Factory. Programmet har sedan vidareutvecklats för att tillfredsställa behoven inom hantverksbranschen generellt. Tryggve Ericson och Jonas Wranå startade och bildade TenWeb.se, Tryggve & Jonas Web Solutions AB. Jonas Wranå har stor erfarenhet som programmerare av administrativa program. 
Vi tycker det känns roligt och inspirerande att få följa och vara delaktig i utvecklingen framåt för hantverkare!

Vårt team

Tryggve Ericson

Marknadsansvarig
E-post: info@tenweb.se
Telefon: 0470-738 160

Jonas Wranå

System- och produktutveckling
E-post: info@tenweb.se
Telefon: 0470-738 160

Eva Veljebo

Ekonomi / Administration
E-post: info@tenweb.se
Telefon: 0470-738 160

Fredrik Johansson

Försäljningschef
E-post: info@tenweb.se
Telefon: 0470-738 160